събота, 26 юни 2010 г.

 Акустична сесия за немското радио SPUTNIK
23.06.2010 г.




Холивудски блясък в студиото на радио Sputnik? Това не се случва често. Но от акустичната сесия става ясно, че 30 seconds to mars са много повече от комерсиална банда. Ан (25), от Лайпциг, поклащайки глава, ни попита: "Защо винаги концетрирате вниманието си върху Джаред? 30 seconds to mars, са страхотна алтернативна банда, която прави жестоки парчета и видео клипове и ние успяхме да си поговорим с тях за музиката им!". Клаудия от Wolfen (23) и Катлийн от Kothen (24), бяха на първия ред и ни споделиха същото. Двете са били и на концерта на групата в Билефелд. Тази година 30 seconds to mars гостуват 2 пъти във Франкфурт, веднъж в Берлин, Дортмунд и Лайпциг.

Групата пристига в студиото. Джаред поздравява всички с "Добър вечер! Това е първото ни офис парти." Джаред и Томо са прихлупени качулки и тъмни очила. В залата осветлението е оскъдно, но въпреки всичко безброй камери и фотоапарати моментално се озовават във въздуха за да запечатат всеки миг от събитието.

Акустичната сесия включва: This is war, Hurricane, Closer to the edge, The Kill, както и неизменните диалози и шеги на Джаред с публиката.


 
Източник: Радио Sputnik DE