понеделник, 2 август 2010 г.

30 seconds to mars ще излъчат онлайн пресконференцията си от New Zealand School

Пресконференцията на 30 seconds to mars от New Zealand School ще бъде излъчвана на живо на 3 август от 13:00 часа местно време и техните фенове ще могат да наблюдават събитието онлайн чрез официалния сайт на групата.
Това ще бъде първата за Нова Зеландия възможност и не само за местните феновете, но също така и за фенове от всички краища на света! Musichy.pe се е нагърбил да осъществи това събитие и то ще бъде чудесен начин да бъдат споделени малко известни факти със света.
С разпродаденото вече шоу в Оукланд 30 seconds to mars, официално една от най-големите банди на планетата в момента, ще бъдат тук във вторник, 03 август за да оставят на феновете една незабравима вечер.
30 seconds to mars, чиито вокалист, китарист и композитор е Джаред Лето, задено с брат си Шанън на барабаните и Томо Миличевич са на турне от края на 2009 година, когато излеза албумът им "This is war" и последващите го два сингъла "Kings and Queens" и "Closer to the edge", които могат да бъдат видяни тук:

Kings and Queens 

Closer to the edge 


Бъди на линия, за да наблюдаваш събитието от официалния сайт на групата и да изживееш лично срещата с тях, нещо което не може да бъде видяно никъде другаде.


Източник: Официален сайт